Tarina jatkuu kaudella 2017-2018 V Divisioonassa – tule mukaan

Kiinnostaako salibandy? Onko pulaa harrastuksista? Viihdytkö huippuseurassa? Ettan Sport Team etsii riveihinsä ensi kaudelle vielä paria hyvää tyyppiä täydentämään kokoonpanoa.

Viime kausi päättyi hienoiseen pettymykseen karsintapaikan jäädessä pisteen päähän. Teoriassa voit kauden jälkeen päivittää kuitenkin ansioluetteloosi, että olet pelannut jengissä, joka on pelannut myös kolmosdivaria.

Seura on hyvin hoidettu ja alkamassa on jo 22. kausi. Meitä alkuperäisiäkin on vielä mukana, joten kaipa tässä porukassa aika mukava on olla mukana. Tai sanotaan nyt suoraan, että meillä on tosi mainioita tyyppejä jengi täynnä ja ikäjakaumakin on kirjava, joten ikä ei ole kovin merkityksellinen yksityiskohta.

Etsimme tällä kertaa ihan oikeita vahvistuksia, joten toivomme, että olet pelaajana sellainen, että tulet miehittämään pistepörssin kärkisijoja. Vaatimukset siis ennen kaikkea

a) olet hyvä tyyppi
b) sinussa yhdistyvät sopivalla tapaa nopeat jalat ja pehmeät kädet

Jos olet kiinnostunut liittymään myös joukkueen valmennusrinkiin, niin aina parempi.

Syksyllä treenailemme taas kahdesti viikossa – toinen vuoroista ihan keskenään ja toinen näillä näkymin jaettuna suunnilleen samantasoisen porukan kanssa.

Tule kokeilemaan tulevina sunnuntaina kesäkuun loppuun asti klo 18 Tigersporttiin (Valimotie 24, Vantaa) keskimmäiselle kentälle miltä meno maistuu niin jutellaan lisää.

Kiukuttelijat älkööt vaivautuko.

Ja lisäinfoja saa allekirjoittaneelta. Laita sähköpostia jonnela[ät]gmail.com ja kysele lisää.

Vastaa